Cloud – en stor del af løsningen på fremtidens krav til virksomheder

Digitalisering, økonomisk fleksibilitet, nye forretningsmodeller, sikker og optimeret drift og grøn omstilling – alle temaer, der står på agendaen hos langt de fleste virksomheder og offentlige organisationer i 2020.

Og som tillæg – kom en verdensomspændende pandemi, der yderligere satte en tyk streg under, hvor vigtigt det er, at kunne tilpasse forretningen hurtigt.

22. september adresserer vi en række af disse temaer og hvordan cloud og IoT teknologier er en stor del af løsningen og giver virksomheder og organisationer den nødvendige omstillingsparathed, kapacitet og indsigt til at kunne træffe de rigtige beslutninger, på det rigtige tidspunkt til fordel for forretningen, kunderne og borgerne.

Praktisk information:
Tid: 22. september kl. 9:00-12:00
Sted: Virtuelt via Teams

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig her

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

FORMIDDAGENS PROGRAM

09:00 – 09:30 Hvorfor Microsoft cloud er det rigtige valg for fremtiden v. Martin Lundsgaard, CTO i timengo

Perspektiver på cloud som den rigtige platform til fremtiden og hvorfor det, udover  infrastruktur og drift også handler om evnen og paratheden til, at kunne agere og fastholde vækst og konkurrencekraft i en tid, hvor efterspørgsel og markedsvilkår kan ændre sig på et splitsekund.

Vi kigger på cloud som platform for moderne IT-drift og som grundlag for udvikling og optimering af services og forretningsmodeller, økonomisk fleksibilitet og grøn omstilling.

09:30 – 10:15 IoT – kort vej fra idé til drift v. Jens Jakob Nørtved Winther, Cloud Innovation Director i timengo
Traditionelt har digitalisering af fx produktion, logistik, bygninger været tidskrævende og omkostningstunge projekter. Azure cloud og standardiseret IoT løsninger gør det i dag muligt at skabe korte, effektive IoT projekter med lav teknisk risiko og omkostninger der ikke springer IT-budgettet.Vi viser hvordan du på 3 måneder kan bringe dig fra idé til drift og skabe målbare gevinster med IoT.
10:15 – 10:45 IoT – styrker den danske miljøforvaltning v. Nils Høgsted, Sekretariatsleder hos Danmarks Miljøportal

En netop implementeret IoT platform – gør det for første gang muligt for kommuner, regioner og stat at samarbejde om miljødata fra Danmarks ca. 65.000 km vandløb, med det formål, at kunne træffe bedre beslutninger i den danske miljøforvaltning.

Nils Høgsted fortæller om visionen, værdien og de samfundsnyttige perspektiver i den nye IoT platform som hub for at indsamle og dele data, ikke blot mellem offentlige instanser men også private aktører og på tværs af teknologier og enhedstyper.

10:45 – 11:30 Sikker vej til drift i Azure v. Jens Jakob Nørtved Winther, Cloud Innovation Director i timengo & Martin Hannemann Møller, Principal cloud Consultant i timengo

Azure cloud er vejen ud af gammeldags it der ikke længere stiller de nødvendige muligheder til rådighed for forretningen.

Vi taler vision, metode og værdi af at drive moderne datacenter drift i Azure baseret på Infrastructure as Code (IAC) og hvordan timengo’s best practices for Azure datacenter migrering sikrer en effektiv overgang fra et traditionelt on-premise

11:30 – 12:00 Få gennemsigtighed i din cloud økonomi v. Kevin Leth-Pedersen, CCO i timengo

Cloud økonomi er mange ting og kræver, at flere aspekter tages i betragtning for en retvisende business case.

Vi kigger på driftsomkostninger, licensomkostninger, forbrugsafregning og andre afledte effekter, der samlet udgør den fulde TCO (Total Cost of Ownership) på cloud og hvordan timengo hjælper med modeller, værktøjer og services til cost management, der sikrer du får den rigtige strategi, opnår økonomisk gennemsigtighed og løbende overvågning og optimering af dine omkostninger i cloud.

12:00 Spørgsmål og afrunding

Dagens indlægsholdere

Martin Lundsgaard
CTO i timengo

Jens Jakob Winther
Cloud innovation Director i timengo

Kevin Leth-Pedersen
CCO i timengo

Nils Høgsted
Sekretariatsleder hos Danmarks Miljøportal

Martin H. Møller
Principal Cloud Consultant i timengo

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 22. september.

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.