PULS 19. november 20192019-11-13T09:11:16+01:00

Microsoft Ignite nyheder og nye cyber-sikkerhedsservices

Effektiviser din it med nye services fra timengo

Til vores PULS event 19. november kl.8.30-13.00 løfter vi sløret for timengo’s helt nye Servicekatalog. Kataloget indeholder en bred vifte af services, der dækker alt, hvad du har brug for på din cloud rejse – fra planlægningsfasen til sikker og managed drift i cloud.

Vi sætter særligt fokus på tre nye services, der understøtter en effektiv transition mod et moderne cloud baseret datacenter og leverer en high-end cyber-sikkerhed på tværs af dine bruger, enheder og data.

Kom og hør mere om, hvordan du får sikker og effektiv cloud it med nye services fra timengo.

Microsoft Ignite – vi har de vigtigste pointer med hjem i kufferten

Igen i år er timengo stærkt repræsenteret ved årets Microsoft Ignite i starten af november. Har du ikke selv mulighed for at deltage i Orlando, så besøg os på vores næste PULS event 19. november, hvor vi opdaterer dig på de seneste Tech News fra Microsoft.

Vi kan af gode grunde ikke programsætte indholdet endnu, da vi ikke ved, hvilke spændende nyheder der venter os i Orlando. Vi kan til gengæld love, at vi samler og gennemgår konferencens vigtigste nyheder, så du bliver lige så opdateret, som havde du selv deltaget i Orlando.

Læs om programmet og se talerne længere nede på siden.

Praktisk:
Tid: 19. november kl. 8:30-13:00.
Sted: Lautrupvang 1, Ballerup.

Frist for tilmelding: d. 12. november

Tilmeld dig i boksen til højre eller nederst på siden. 

Tilmeld dig

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Dagens program

08:30 – 09:00 Registrering og morgenbuffet
09:00 – 09:15 Introduktion til timengo Servicekatalog
Lancering af timengo’s nye Servicekatalog og introduktion til, hvordan timengo arbejder med services.
09:15 – 09:40 Cyber Security Service – beskyt dit omdømme og undgå at blive en forsidehistorie
Hackerindustrien er i voldsom vækst. Vil du undgå et cyber-angreb, så kom og hør hvordan du med timengo’s nye Cyber Security Service får et komplet og sammenhængende cyber-forsvar fra planlægning til drift og på tværs af brugere, enheder og data.
09:40 – 10:05 Cyber Security Score Service – slip bekymringerne om dit it-sikkerhedsniveau
Lad os hjælpe dig med at overvåge og vedligeholde din Secure Score, så du ikke skal bekymre dig om din virksomheds it-sikkerhedsniveau. Vi introducerer vores nye Cyber Security Score Service og hvordan du får fuld udnyttelse af din M365 sikkerhed. 
10:05 – 10:30 Azure Datacenter Service – vejen til et moderne datacenter
Azure åbner et væld af muligheder. Fra 1-1 flytning af dit nuværende datacenter eller opbygning af et top-moderne DevOps og Infrastructure as Code baseret datacenter – så hjælper Azure Datacenter Service dig godt igang, så du udnytter de mange muligheder – uden at fare vild!
10:30 – 10:45 Pause og networking
10:45 – 12:00 Nyheder fra Microsoft Ignite i Orlando 
D. 4-8. november skydes årets Microsoft Ignite konference igang, og kom du ikke med på vores tur til Orlando, så har vi samlet de vigtigste pointer om bl.a. it-sikkerhed, cloud og infrastruktur fra Ignite, så du ikke går glip af noget. Læs mere om Microsoft Ignite
12:00 – 12:15 Opsamling og anbefalinger til dit “næste skridt”
12:15 – 13:00 Frokost og networking i eventområdet

Mød talerne

Martin Lundsgaard
CTO hos timengo

Kristian Berggren
Principal Cloud Consultant hos timengo

David Lerche
Delivery Director hos timengo

Jesper Mærsk
Senior Cloud Consultant hos timengo

Peter Wohlers
Principal Cloud Consultant hos timengo

Tilmeld dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 19. november 2019

  • Ved tilmelding til PULS giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende mig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.