Mange virksomheder er i denne periode udfordret på deres forretning. Dansk erhvervsliv ser ind i et 2020 præget af uforudsigelighed og leder derfor efter løsninger, der kan bringe dem bedst muligt gennem den aktuelle krise.

Øget fokus på omkostninger og hvordan disse hurtigt og fleksibelt kan tilpasses, er en top prioritet og en del af løsningen for mange virksomheder.

I den forbindelse stiller vi vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for licens- og softwarerådgivning, gratis og uforpligtende til rådighed for virksomheder, der har brug for hjælp til at realisere besparelser og skabe løsninger tilpasset den nye virkelighed.

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af dine softwarelicenser

Vores team af licens- og cloud advisors sidder klar til – på 48 timer, at hjælpe dig til klarhed over mulighederne med dine softwareaftaler og konkrete anbefalinger til, hvor og hvordan du kan optimere din samlede licensøkonomi.

Vi kigger helt konkret på:
  • Økonomi – mulige besparelser i dit eksisterende licensmiljø?
  • Licensform – har du de rigtige licenstyper i forhold til dit behov?
  • Fleksibilitet – giver dine aftaleformer fleksibilitet til, at justere rettidigt?
  • Ekstra værdi – udnytter du dine aftalefordele fuldt ud – fx SA-fordele?
  • Take-out-cost – har du software, du med fordel kan udfase?

Ja tak!

Jeg vil gerne kontaktes vedr. en gratis og uforpligtende licensgennemgang

  • Ved udfyldelse af denne formular giver jeg samtykke til, at timengo må kontakte mig på telefon og e-mail vedr. licenser og softwareaftaler.

Sådan kommer du i gang

Har du spørgsmål eller er du klar til at komme i gang med din licensgennemgang, så ring direkte til vores erfarne team på telefon +45 22 170 170 eller skriv til economics@timengo.com

Det er ikke et krav, at du er kunde i timengo og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi sidder klar til at hjælpe!

Find din “take-out cost”

Nye licensmodeller og bundlet software kan resultere i, at du betaler for software du ikke længere har brug for.

Vores M365 E3 beregner er et værktøj, der hurtigt giver dig et estimat på, hvilke omkostninger til 3. parts sikkerhedssoftware du kan fratrække it-budgettet, hvis du overvejer at investere i Microsoft 365 E3.

PRØV VORES M365 BEREGNER

“Med den kompleksitet og det tempo tingene ændrer sig i, er det en fornøjelse, at kunne trække på timengo og deres store viden og erfaring omkring software og licenser og ikke mindst, at kunne lægge noget af ansvaret fra mig omkring administrationen af mine licenser og vide, at der sidder nogle kompetente og dedikerede mennesker i den anden ende – det giver ro i maven”

Kenneth Bune Trust, Lauritz.com