Cloud har ændret den måde vi køber, administrerer og driver vores it. Fleksible indkøbs- og abonnementsmodeller frigiver nye veje mod moderne infrastruktur, innovation og besparelser, men udfordrer samtidigt også den budgetmodel og forudsigelighed mange virksomheder har styret deres it-omkostninger efter.

Licenser og kapacitet betalt efter forbrug, optimeret sikkerhed, effektivitetsforbedringer og kortere reaktionstid til markedet er blot nogle af de faktorer, der kan have indflydelse på økonomien i cloud.

Motivation for en beslutning om cloud er forskellig fra virksomhed til virksomhed, men det kræver en klar forståelse af den økonomisk konsekvens.

Hos timengo hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at optimere køb, beregne transitionsomkostninger, administrere licenser/aftaler og beregne din cloud businesscase.

Cloud Economics services

Cloud Economics er en række services, der hjælper dig til at evaluere og afbalancere fordele og økonomi samt skabe overblik, indsigt og en økonomisk ramme til kvalificeret beslutningstagning.

Cloud Economics

Licensrådgivning

Professionel rådgivning omkring anskaffelse af software & services. Vi skaber overblik over dine muligheder, hvad angår aftaletyper, økonomi og compliance, så du kan træffe en oplyst beslutning og opnå succes med din softwareinvestering.

Cloud Economics

Licensadministration

Effektiv administration og vedligehold af licenser, services og aftaler fra udvalgte softwareproducenter, som sikrer, at du effektivt kan anvende og aktivere din software og de omkringliggende softwarefordele.

Cloud Economics

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten har til formål at danne et øjebliksbillede af dit eksisterende Microsoft licensmiljø og med udgangspunkt i dette, får du en strategisk evaluering af om, du udnytter dine licenser optimalt og er compliant.

Cloud Economics

Take-out-cost

Microsoft 365 take-out-cost er en beregning af, hvilke licenser i dit klassiske Microsoft licensmiljø samt 3. parts produkter, du kan erstatte med Microsoft 365 E3 eller E5 og dermed optimere dit samlede softwarebudget.

Få overblik og en klar plan for dit Microsoft licensmiljø

timengo’s tilstandsrapport er værktøjet, der hjælper dig med at få overblik over dine licenser og anbefalinger til, hvordan du helt konkret optimerer og effektiviserer din softwareinfrastruktur.

Tilstandsrapporten giver et øjebliksbillede af dit licensmiljø og giver bl.a. svar på om, du udnytter dine licenser optimalt og hvordan du evt. løfter dit licensmiljø helt eller delvist i cloud

Rapporten opsummerer forslag til ændringer underbygget af økonomiske konsekvensberegninger, som giver dig et overblik over økonomien i din licensaftale og de foreslåede ændringer og optimeringsmuligheder.

LÆS MERE OM TILSTANDSRAPPORT
timengo tilstandsrapport

Find din “take-out cost”

Cloud Economics handler bl.a. om at optimere licensomkostninger. Nye licensmodeller og bundlet software kan resultere i, at du betaler for software du ikke længere har brug for.

Vores M365 E3 beregner giver dig et hurtigt estimat på, hvilke omkostninger til 3. parts sikkerhedssoftware du kan fratrække it-budgettet med en investering i Microsoft 365 E3.

PRØV VORES M365 BEREGNER

Styr på tallene?

Få hjælp og rådgivning til beregning af din cloud businesscase. Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.