On-demand webinar

Det virtuelle skrivebord gør comeback

De seneste 2 år har vi oplevet et tydeligt skifte i måden vi arbejder og driver forretning på.

Et mere permanent fokus på fjernarbejde, betyder at flere og flere virksomheder ser desktop-virtualisering som en løsning på de ændrede arbejdsmønstre og behovet for fleksible og sikre arbejdsstationer, der administreres centralt og på distancen.

Pandemien har naturligt været medvirkende årsag til denne tendens – men ikke den eneste.

Microsoft har over de seneste år investeret massivt i cloud og virtualiserings-teknologi. Det har styrket både sikkerhed og driftstabilitet, men også gjort det muligt at afvikle mere krævende og avancerede workloads virtuelt.

Og den stærkt forbedrede cloud performance har givet virksomheder med særligt intense branche- og industrispecifikke applikationer, nye muligheder og gode grunde til at overveje – eller genoverveje desktop-virtualisering som en del af deres IT-infrastruktur.

10. marts satte vi scenen for Microsoft desktop-virtualisering og hvorfor det, i en tid med mere distancearbejde og knaphed på bl.a. IT-ressourcer og hardware, er en del af svaret og løsningen på en voksende udfordring for mange virksomheder.

Vi inviterede ingeniørvirksomheden DIS til Ballerup, til en snak om hvorfor de, trods indledende skepsis, valgte Azure Virtual Desktop som platform for afvikling af tunge og krævende 3D applikationer – på tværs af kloden.

Se webinaret og bliv klogere på:

 • udviklingen inden for desktop-virtualisering og hvilke muligheder du har i dag
 • AVD, Windows 365 og forskellige brugsscenarier – hvilke forskelle og ligheder og hvornår komplementerer de to løsninger hinanden
 • hvordan du griber dit virtualiserings-projekt an og sikrer du kommer godt i mål – fra plan til drift
 • hvilke overvejelser ingeniørvirksomheden DIS gjorde inden de træf beslutning om AVD som global platform for afvikling af krævende 3D applikationer
 • businesscasen for Microsoft baseret desktop-virtualisering kontra traditional on-prem VDI/RDS

Udfyld formularen og se webinaret

 • Hidden
  Ved at udfylde formularen giver du samtykke til, at timengo a/s må kontakte dig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende dig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din tilmelding. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.

Program

Microsoft Desktop virtualisering – hvorfor er det værd at (gen)overveje?
v. Martin Lundsgaard, Partner og CTO, timengo

Microsoft har investeret massivt i virtuel desktop teknologi, hvilket betyder helt nye måder at tænke økonomi, fleksibilitet, sikkerhed og drift. Og hvor virtualisering tidligere var genstand for skepsis, har de seneste års udvikling bragt os til et niveau, hvor vi nu også kan afvikle tunge og avanceret workloads i cloud.

AVD og Windows 365 – det ene udelukker ikke det andet
v. Morten Grundtvig, Principal Cloud Advisor, timengo

Azure Virtual Desktop og Windows 365 – enten eller og både og.
Vi skitserer brugsscenarier med afsæt i virksomheders forskellige behov. Hvor giver de to services mening – hver især og hvor skaber de, i kombination, et stærkt og moderne virtualiserings-miljø – og en naturlig arvetager til RDS og Citrix miljøer.

Kom godt fra start og godt i mål med desktop virtualisering
v. Morten Grundtvig, , Principal Cloud Advisor, timengo

Windows 365 – hvad er det? Vi viser Microsofts nye og 100% cloud baseret Windows PC – solgt og licenseret som en service. Vi taler brugsscenarier og hvor nemt og hurtigt du kan konfigurere, administrere samt vedligeholde en Windows 365 cloud PC, på nøjagtig samme måde og med de samme værktøjer, som du håndterer dine traditionelle on-prem PC’er.

Kunde case – AVD som platform for 3D design på tværs af kloden
v. Georg Guldberg, CIO, DIS

At være en virksomhed med globalt udsyn og i kraftig vækst – sætter store krav til hastighed, sikkerhed og fleksibilitet. Mød Georg Guldberg, CIO hos DIS, en af landets førende ingeniørhuse.

Georg fortæller om overvejelser og udfordringerne med at stille en 3D tegneplatform til rådighed på den anden side af jorden, når man skal håndtere både sikkerhed, hardware, logistik og drift. Få indblik i løsning, business case og projektet samt erfaringerne med en af de første AVD platforme, der kan løfte denne type opgave.

Desktop virtualisering – hvad er business casen?
v. Martin Baunsgaard, Sales Manager, timengo

For mange IT-afdelinger er opgaven med at udarbejde en business case på deres teknologivalg ikke en “drømmeopgave”. At få indsamlet og udregnet alle væsentlige faktorer for en retvisende business case kan være vanskeligt.

Hør hvordan timengo hjælper med at skabe overblik og indsigt – og hvad du selv kan gøre for at komme mål – og dermed hjælpe forretningen med at træffe en oplyst beslutning.

Vores indlægsholdere

Martin Lundsgaard
CTO i timengo

Morten Grundtvig
Principal Cloud Advisor i timengo

Georg Guldberg
CIO, DIS

Martin Baunsgaard
Sales Manager i timengo

Du ønsker at udnytte fordelene i cloud. Vi hjælper dig med at realisere dem.

Udfyld formularen og se webinaret.

 • Hidden
  Ved at udfylde formularen giver du samtykke til, at timengo a/s må kontakte dig på telefon og e-mail vedr. cloud og sende dig nyhedsbreve på e-mail med information om cloud events, licensnyheder, cloud ydelser og omkringliggende services.

  Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at timengo a/s må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din tilmelding. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte timengo a/s og/eller klage i vores persondatapolitik.