Accelerer din forretningsidé med Azure

Azure ISV event2018-12-06T12:44:35+02:00

Du har den gode idé – vi hjælper dig med at opnå succes med den

Digital transformation stiller helt nye krav til rigtig mange software- og løsningsudviklere, hvis de vil sikre rentabilitet og fastholdelse af konkurrenceevne.

Kritiske faktorer for udviklingen af en succesfuld forretningsidé er bl.a. kombinationen af en effektiv teknisk platform og en veldefineret forretningsmodel, der er egnet til at konkurrere i en stadig mere digital og abonnementsbaseret verden.

Det kan for mange ISV’er være udfordrende, at få tilpasset forretningen til det nye spillerum digitaliseringen afføder – hvor skal vi starte, hvad skal vi prioritere og hvordan udvikler og bygger vi i praksis en teknisk platform og forretningsmodel der passer til den ”nye” fremtid?

12. december stiller vi skarpt på vigtige skridt mod profitabel softwareudvikling.

Med Azure som platform, ser vi på, med hvilke principper og cloud komponenter du kosteffektivt bygger, tester og drifter pålidelige, skalerbare og sikre applikationer i skyen. Og hvordan et ændret mindset og en tilpasset forretningsmodel sænker time-to-market og accelererer din forretningsidé.

Dato: 12. december 2018
Tid: 8:30 – 12:00
Sted: Lautrupvang 1, 2750 Ballerup

For hvem?
Dagens indhold henvender sig til både etablerede on-premise ISV’er, ISV’er med et digitalt DNA, Start-ups og virksomheder med interne digitale løsninger de ønsker at bringe til markedet.

I samarbejde med

Dagens agenda

8.30 Velkommen og morgenmad
 
9.00 Fra en efterspørgselsbaseret til en tilbudsbaseret strategi – opbygning af en rentabel abonnementsmodel gennem nye måder at tænke og sammensætte tilbud på og ikke mindst en anden go-to-market model, v/Michael Ærø, Partner hos Implement Consulting Group
   
10.00 Cloud rejsen – cloud omdefinerer hvordan ISV’er moderniserer, innoverer og konkurrerer i en digital verden, vi ser på hvordan du drager fuld fordel af en cloud model, v/ Martin Lundsgaard, CTO i timengo
   
11.00 Azure som teknisk platform for udvikling, test og drift – og hvordan du med “cloud by Design”, cognitive services og IOT komponenter designer den optimale Azure platform og effektiviserer din softwareudvikling, v/ Jens Jakob Nørtved Bork, Cloud Innovation Director i timengo
 
12.00 Tak for i dag, netværk og sandwich
   

Dagens indlægsholdere

Michael Ærø

Partner hos Implement Consulting Group

Martin Lundsgaard

CTO i timengo

Jens Jakob Nørtved Bork

Cloud Innovation Director i timengo

Registrer dig her

Vi glæder os til, at byde dig velkommen 12. december i Ballerup og dele indsigter og gode råd til hvordan du skaber og skalerer succesfulde digitale services.