• itufuld
 • iotfuld
 • svendborgfuld
 • >Cloud Innovation

  Azure single signon løsning.
 • Internet of Things.

  Bedre service og lavere omkostninger.
 • Journalisering i Azure.

  Supplement til Office365.
support white

Cloud innovation.

Vi hjælper og vejleder alle typer virksomheder omkring Cloud og hvordan det kan bruges til at skabe helt nye løsninger.

orgchart white

Projekter

Vi laver udviklingsprojekter baseret på Cloud og Internet of Things teknologi, der løser konkrete problemer hurtigere, mere økonomisk med langt bedre skalérbarhed.

power white

Internet Of Things

Vi har den konkrete viden og erfaring der kan få dine IoT projekter til at blive virkelighed på rekordtid. Vi kan både hjælpe Jer med at identificere IoT mulighederne og udvikle løsningerne. 

skydrive white

Cloudification

Få redesignet eller opgraderet din eksisterende løsning og få Cloud fordelene til at blive Cloud baserede. Det handler ikke om at flytte afviklingen , men at redesigne løsningen.

Cloud er fremtiden

Cloud er ikke bare en smartere måde at køre IT systemer på. Cloud er en ny måde at tænke IT på og flytter grænserne for hvad IT kan bruges til. Hos Timengo Solutions er vi fokuserede på at udvikle løsninger til Cloud indenfor alle områder og er Danmarks førende innovationshus på Microsofts Azure platform.

Internet of Things er den næste store ting indenfor IT. Med IoT kombineret med Microsoft Azure hjælper vi virksomheder, Softwarehuse og det offentlige Danmark med at skabe mere værdi, mindre spild, bedre velfærd og reducerede omkostninger.

Med flere end 70 Azure baserede løsninger i drift kan du være sikker på at vors rådgivning og leverance er baseret på solid erfaring med Cloud

Sådan arbejder vi med Cloud

 • azure vs
  Ved at tænke Microsoft Azure sammen i .NET i forhold til løsning og udviklings- projekter kan vi reducere omkostningen til udvikling, formindske risiko og levere ekstremt skalérbare løsninger.  

  Vi arbejder med private virksomheder i ALLE størrelser samt offentlige kunder på denne type projekter.
 • cloudify
  Cloudification betyder at redesigne eller opgradere eksisterende løsninger til at blive Cloud baserede. Det handler ikke om at flytte afviklingen , men at redesigne løsningen. Vi oplever at vores kunder ser drastiske forbedringer i økonomi, stabilitet, skalérbarhed og konkurrencevne med Cloudification.

  Vi arbejder med typisk med Virksomheder, Softwarehuse, Web udbydere på dette område.
 • outofthebox
  Store virksomheder  har brug for struktur og processer for at fungere optimalt. Desværre er det ikke altid de bedste rammer for kreativ ide udvikling. Vi stiller faciliteter til rådighed for vores kunder hvor de kan "flytte" ind til os med deres ideer og så samarbejder vi om at få dem realiseret.

  Det er større virksomheder, der bruger os til dette.

Kontakt Solutions

 • Vores adresse.
  Måløv Byvej 229 - Opgang G
  2760 Måløv
  Danmark

 • Kontakt os.
  (+45) 6056 2207
  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Chat på Skype

Udvalgte kunder